Gör det enkelt för dig när du ska bada – skaffa en locklyftare!

 

Med en locklyftare så blir det betydligt enklare att lyfta av locket på ditt spabad. Med enkel handkraft lyfter du snabbt locket på sidan och det landar inte på marken med skador som risk. 
Dessutom förlänger du livstiden på locket då det inte förvaras på marken eller i snön på sidan om badet.

Välj bland våra modeller nedan

Locklyft modell 1

En enklare lockhållare där locket dras ut över armarna. Lockhållaren har plattor som skjuts in under badet för att stå stadigt på plats. När den ej används går armarna att vika in mot spabadets kant.

Pris 2.495:-

Locklyft modell 2

Locklyft som passar bra om ditt spabad står med sidorna fria. Locklyften har plattor som skjuts in under badet för att stå stadigt på plats. När locket ska tas av viks ena halvan över locklyftens arm och tippas sedan bakåt. Locket hänger ner på sidan av spabadet under tiden du badar.

Pris 3.395:-

Locklyft modell 3

Locklyft som passar på de flesta bad, oavsett om de står fritt eller nedsänkt i altanen. Lyften fästs i övre delen på panelen. När locket ska tas av viks ena halvan över locklyftens arm sedan tar locklyften tyngden och lyfter locket bakåt. Locket hänger en bit ned på spabadets kant under tiden du badar och skapar samtidigt ett insynsskydd.

Pris 3.795:-