Viskan Sandö White Edition – Just nu 99.995:- 

Kampanjversion av succébadet

Sandö är kanske vårt mest prisvärda spabad. Badet mäter 230×230 cm och med ett för Viskan Spa signifikant baddjup. Sandö har 2 massagepumpar, dubbla filter, separat programmeringsbar cirkulationspump, 52 massagejets, undervattens- och nivåvattensbelysning i olika färger och en titaniumvärmare på 3,8kW. Sandö har samma höga utrustningsnivå som ni hittar i premiumklassen bland övriga spabad på marknaden. Badet har även antibakteriell slang och ACS-reningssystem vilket underlättar skötseln av badvattnet och minskar behovet av kemikalier.

Teknisk information

Storlek:230×230 cm
Höjd:95 cm
Vikt tom/vattenfylld:439/2054 kg
Vattenmängd:1615 L
Avsvalknings-/barnsäte:Ja
Belysning:Ja
Vattennivåbelysning:Ja
Belyst vattenfall & reglage:nej
Nackkuddar:6 st
Pump 1:3hp, 2200 W, dual speed
Pump 2:3hp, 2200 W
Cirkulationspump:Ja
Värmare:3,8 kW
ACS reningssystem:Ja
Rostfria jets:Ja
Massagejets:52 st
Partikelfilter:2 st
Elanslutning:3N 400V 3x16A 50Hz 7540W

Trådlösa vattentester med app

Släpp bara ned ICO i poolen och kolla vattenkvaliteten i din smartphone. ICOs olika sensorer håller koll på poolen och utvärderar både synliga (t.ex. alger, kalkavlagringar) och osynliga (t.ex. bakterier, aggressivt vatten) element. 

Fjärrkontrollera din pumpar

Sitt ner i favoritsätet och slappna av. Med fjärrkontrollen behöver du inte flytta dig för att starta eller stänga av några pumpar. Du startar även belysningen med ett enkelt knapptryck. Fjärrkontrollen är vattentålig och flyter men ska tas ur vattnet efter avslutat bad

Pris 2.895:- vid spabadsbeställning

Gör det lättare med en locklyftare

För att göra det enkelt och smidigt att öppna och stänga ditt spabad så föreslår vi en locklyft. Den gör att du med ett enkelt handgrepp snabbt öppnar locket och samtidigt skyddar det från marken. Det sparar på dina krafter och förlänger livslängden på locket.